RobenInge.reismee.nl

Eerste dagen in Kaapstad!!

Hallo allemaal,

na bijna 11 uur vliegen van Frankfurt naar Johannesburg en nog eens ruim 2 uur vliegen naar Kaapstad zijn we gisteren dan toch aangekomen. Gisteren waren we echt kapot na de lange reis. We vonden een slaapplek in Longstreet (Backpackers) met een prima bed. Vandaag vroeg eruit en Kaapstad verkend. Veel gelopen en gezien. Kaapstad is een mooie stad, vooral het uitzicht op de tafelberg. Helaas konden we deze nog niet op vanwege de bewolking. Morgen wordt t weer beter, dus dat gaan we morgen doen.

We vermaken ons prima. Nog genoeg te doen dus dat komt goed. Verder gaat alles goed met ons. We zijn helaas nog geen wild tegengekomen!!! (tenzij je eekhoorntjes meerekend), dus olifanten en leeuwen staan nog op ons lijstje.

Groetjes uit Kaapstad

Rob en Inge

Marloes

Goed om van jullie te horen! En fijn dat het tot nu toe bevalt! Wel beetje korte blog, maar goed jullie zijn er ook pas net! Toch hoop ik de volgende x op een langer blog! Heel veel succes met het beklimmen van de berg morgen!
Heel veel liefs!!

Mark

Ook eekhoorns kunnen wild zijn ;)

have fun!

Bernhard

Sehr geehrte Rob und Inge,

Es freut mich das die reise und erste tagen gut sind verloopm. Es ist wunderschon mit sehr viel wild und naturlich die wunderschone Elefanten!

Viel spass und grussen von Soestdijk

Sanne

Fijn om te lezen dat jullie goed zijn aangekomen. Zo te zien hebben jullie ook al een gids van koninklijke komaf, dus dat gaat helemaal op z'n pootjes terechtkomen.
Veel plezier daar!
Sanne

Karen

Pfew, jullie leven nog!

Gelukkig!!!

Knuffel, Karen

Wilfried en Marijke

Hallo Inge en Rob,

Gelukkig is alles goed gegaan met de reis ed. en gelukkig snel een bericht ontvangen. Het gaat jullie goed en heel veel liefs.

Wilfried en Marijke

tante will - opoe - oom geert

gelukkig goed aangekomen in zuid afrika. Ik zal het oma elke week laten lezen hoe het jullie vergaat in donker afrika. We maken ons soms wel zorgen, of het dan ook helpt weten we niet. Jullie doen toch precies wat je zelf wilt en dat is ook wel weer leuk, dan lezen we af en toe misscjien wel eens wat verrassends.
Ik ben benieuwd of jullie inderdaad nog veel olifanten zullen zien, de aantaqllen zijn wel erg verminderd ook hun leefgebied is niet meer zo groot.
Hier is het weer iets minder warm, wel zonnig en winderig.
Heel hartelijke groeten van oma, ze weet verder niet zoveel te zeggen, ze wenst jullie wel veel succes en alle goeds in afrika.

tot schrijfs

Elvira

Hey Rob en Inge,

Fijn om te horen dat jullie goed zijn aangekomen en dat jullie het naar je zin hebben daar!

Liefs Elvira

Tante Ans van oom Tonnie

Hoi Inge en Rob,
Geweldig wat jullie allemaal zien en mee maken,een hele onderneming.
Hadden jullie de reis thuis al uitgestippeld ,of laten jullie het gebeuren wat op jullie weg komt ?
Wij vertrekken 13 juni naar Australie naar Willeke en Frido,zij hebben dan ,als wij aankomen hun eerste kindje,die gaan we natuurlijk bewonderen.
Nou Inge en Rob,blijf mailen om ons op de hoogte te houden,erg leuk wat jullie mailen.
Veel liefs van tante Ans van oom Tonnie.