Stellenbosch
Ow mensen, wat klinkt dit allemaal goed...
Jaloers!
wat leuk dat we zo op de hoogte worden gehouden.Het klinkt allemaal wel erg goed toch ben ik blij dat ik in mijn bed kan kruipen zometeen.Jullie gan niet echt een huis kopen hoor.
knuffels en groetjes
ben ook blij dat ik in mijn bedje lig, i.p.v. in een tentje in de "wildernis".
hee, familie stockmann is wat traag vergeleken met de rest, maar ze komen altijd.........
Nou jah zeg....... als de familie Stockmann reageert kan ik moeilijk achterblijven.
Sorry dat Willie en ik niets van ons hebben laten horen maar we beloven dat we alles op de voet zullen volgen.
Jullie twee in één tentje brengt me echter wel op de gedachte van een leuk plaatje van de vakantieman HAHAHHA.
Heel veel plezier gewenst de komende tijd. And log everything!
Groetjes Wouter en Wilma
Hoi Rob en Inge,
Vandaag onze email toegevoegd en rondgekeken op jullie pagina. Baaye plesier (of zoiets) en leuk om mee te leven met jullie. Vandaag moederdag gevierd op Steenenkamer met Oma, Joke en Lobke en familie. Zelf zijn we sinds 7 mei Opa en Oma van kleindochter NOA, dochter van Bram en Linda.
Groetjes en nog veel reisplezier.
Fennie en Bertus vanuit de Koekstad Dew'ter
Tja broer en schone zuster, dan dus toch ook maar bericht van de Maarssense kant. Inderdaad hebben we wat laat gereageerd maar niet minder aan jullie gedacht. Fijn om te horen dat jullie t naar jullie zin hebben. Klinkt super allemaal. Wij zijn vandaag inderdaad bij (grote) oma moederdag wezen vieren waar Sofie en Juul helemaal uit hun dak zijn gegaan met bloemetjes, dennenappels, water en Raki..... Hoop snel weer van jullie te horen en blijf ons op de hoogte houden.
ps zijn je pantoffels nog steeds aanwezig?
groetjes van ons allemaal
ps Rob, dat hoedje op die tafelberg kan echt niet. Aan de andere kant zul je nu misschien minder snel overvallen worden.....ha ha!
vandaag gezellig moederdag gevierd bij grote oma. Het was hier ook prachtig weer. Hoe is het bij jullie? Al een beetje bij gekleurd? ik bedoel maar, 't is er wel winter maar toch ook wel zonnig?
jullie huisje staat er nog, ik kwam er toevallig langs rijden....... Storm zat voor het raam, hij keek wel wat sneu vond ik........
nou, laat weer van je horen, ja? kusjes, pap en mam
Goede morgen Inge en Rob,
De foto's zijn wel heel erg mooi.
We wachten op nog meer info en foto's.
XXX
Als ik jullie verhaal over de township lees waan ik me weer in ethiopie en kan ik me jullie gevoel helemaal voorstellen. Zij weten niet beter en de meeste zijn echt gelukkig (kan ik me ook moeilijk voorstellen, maar toch schijnt het zo te zijn)
Hier is het toch wel drukker zo zonder Inge en Floran vraagt nog regelmatig wanneer Inge weer komt!! Nou wie weet in augustus.
Met de studie gaat het prima! Als het goed is ga ik met een diploma op zak op vakantie dus dat zou super zijn!!
Geniet van de mooie momenten en sta ook stil bij het minder leuke, niet te lang, maar het zal nog regelmatig voorkomen, helaas!!!
groetjes Jerique, Floran en Marjolein